Снимка: ПетелОтборът на Спартак е глобен с 625 лева от Дисциплинарната

...
Снимка: ПетелОтборът на Спартак е глобен с 625 лева от Дисциплинарната
Коментари Харесай

Глобиха Спартак с 625 лева. Симеон Симеонов е наказан за един мач

Снимка: " Петел "

Отборът на Спартак е глобен с 625 лв. от Дисциплинарната комиисия на ЗС на БФС Варна, а Симеон Симеонов е осъден за един мач. Както е известно, Симеонов бе изпъден в края на срещата с Балчик.

Ето решенията на комисията след XIII кръг на Трета лига - Североизточна група, оповестени в уеб страницата на БФС bfu-tournaments.com:

" На свое постоянно съвещание, Дисциплинарната комисия към ЗС на БФС - Варна, извършено на 10.11.2020 година, наложи следните Н А К А З А Н И Я:

ІІІ лига - СЕВЕРОИЗТОЧНА АФГ

а/ с предизвестие  - 21 футболисти

б/ със прекъсване на спортните права :

   1. Преслав Иванов Папарков от ФК " ДУНАВ " (Русе) - 1 среща на съображение чл.22, ал.2, " А/2 " от Директива за птиците.

   2. Симеон Красенов Симеонов от ФК " СПАРТАК 1918 " (Варна) - 1 среща на съображение чл.22, ал.2, " А/2 " от Директива за птиците.

   3. Невен Венелинов Венков от ФК " ЧЕРНОЛОМЕЦ 1919 " (Попово) - 1 среща на съображение чл.22, ал.2, " А/2 " от Директива за птиците.

в/ по доклад  :

На ФК " СПАРТАК 1918 " (Варна) се постанова имуществена глоба в размер на 625 лева на съображение чл.36, ал.1, т.1 а) от Директива за птиците.

Обръща се внимание на управлението на клуба, че според чл.28, ал.8 от Наредбата за шампионатите и шампионатите по футбол на БФС, клубът хазаин е задължен да осигури надеждна охрана на футболните срещи. "

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР